Ottobre – mønstre til børn – print selv

Print alle oversigterne fra ottobre 2001 – 2016

Jeg har her til aften brugt tiden på at sætte alle pdf med overblik af designs fra ottobre i én samlet fil.

Det har godt nok taget sin tid, men meningen med det er, at jeg nemt kan finde det blad der har den model jeg ønsker. Jeg godt nok ikke alle blade, men besluttede mig for at finde ud af, om der var nogle jeg skulle have bestilt. Og det endte så med dette fede opslagsværktøj.

Hent det, og print evt. selv alle – eller bare de blade du selv har. Så kan du nøjes med at kigge i disse – i stedet for at blade alle magasinerne igennem.. eller bruge tiden online.

Håber det er en lige så stor hjælp til dig som mig.

ottobre_2001-2016_designs

 

Følg mig:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
SHARE
Pinterest
Pinterest
Instagram

5 tanker om “Ottobre – mønstre til børn – print selv”

 1. Hejsa
  Jeg faldt lige over pigejakken hvor der også er lavet en ens dukkejakke. Dukkejakken er gratis og så har jeg forsøgt at finde den anden på linket til Ottobre. Men den er der ikke mere. Ved du hvor jeg kan finde den? Vil så gerne sy den til mit barnebarn og hendes dukke.

  Vh Susanne

   1. Tak for svaret. Men det var til dukkejakken og den har jeg og tak for det gratis mønster til den 🙂 Jeg ville gerne finde mønsteret på samme jakke bare til børn 🙂

    1. Ahhhh ja den kan være svær at finde når SU kigger mønstre .. for jeg tog en model og ændrede mere piget…. med indsnit osv. Nr. 04/2015. Vil sige det var meget nemmere at ændre end jeg havde troet!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *