Vinterjakke til pige – Moodboard

kids_coat_popcorn_wool

Hvilket mønster skal jeg vælge
Jeg så sidste vinter den sødeste jakke på en lille pige. Jakken var i uld og med de såkaldte popcorn. Vidste med det samme, at sådan en jakke ville jeg sy. Derfor købte jeg online uld, som mindede om det jeg havde set.. men ak! Da stoffet kom, så var “popcornene” meget større end det jeg havde i mine tanker. Både i diameter, men også i fylde.

Egentlig havde min tanke været at sy den med prikkerne. Fordi det ville skabe nogle fede effekter med det sarte bomuld og den pink. Pink er meget den gennemgående farve i det som jeg syr.

Den lyserøde syede jeg sidste år til min datter, og syntes det vil være lidt “kedeligt, at sy den igen. Den lyserøde er dog MEGA nem at sy, og imponerede en del. Klik her for at læse mere om den lyserøde jakke.

Orange jakke er vinderen
Derfor er valget nok faldet på en orange jakke. Den har de største flader, og kan derfor nok bedste bære de store fyldige bomber. Måske kommer der tittebånd ind i kanterne i siden – måske ikke. Det må jeg prøve mig frem.

Jeg tænker at jeg vil prøve at tage hætten fra den lyserøde og sætte på den orange. For det er til fint brug, og min datter har elsket den anden model fordi den var kjole agtig og fordi hun kunne gemme sig i hætten. Jeg ville aldrig lave en fast hætte på en legejakke, da man skal tænke på sikkerhede.

Føl med på min blog, og se det endelige resultat!

Følg mig:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
SHARE
Pinterest
Pinterest
Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *